Da Matteos grundare bakom framtidens matdestination
NYHETER. Med innovativ hållbarhet och lokal, småskalig matproduktion i fokus – i dag öppnar Garveriet i Floda: En matdestination med visioner om att påverka och utbilda.
NYHETER. Med innovativ hållbarhet och lokal, småskalig matproduktion i fokus – i dag öppnar Garveriet i Floda: En matdestination med visioner om att påverka och utbilda.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Nästa års hotelltrend: ”Gäster vill ha mer än en säng att sova i”.
NYHETER. Hotell, restauranger och caféer sköter tidrapportering och löner på nätet.
NYHETER. Matkonceptet är hållbart och närodlat, och menyn ska kännas i tiden. "Det är en superhausse nu", säger krögaren Fredrik Eriksson.
NYHETER. Fler hotellrum behövs, enligt Business Region Stockholm.
NYHETER. Klirr i kassan för Örnsköldsvik och Höga Kusten när O-ringen arrangerades.
NYHETER. 249 kompakta designrum på Blique by Nobis.
NYHETER. Med hela 619 000 personer har Stockholms Hamnar ännu en gång slagit rekord i antal passagerare från internationella kryssningsfartyg som besökt huvudstaden.
NYHETER. Disa Molin. Så heter vinnaren av Årets Konditor 2018.
NYHETER. Gyllene Prags Tove Andersson startar systerkrog i Göteborgs snabbväxande nöjesstråk.