/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FAbsolut.jpg)
”Om fem år finns inga plastsugrör”
NYHETER. Spritmärke vill få fler bartenders att tänka hållbart.
NYHETER. Spritmärke vill få fler bartenders att tänka hållbart.
NYHETER. När Landskronas stad delar ut Stadsbyggnadspriset är det nyöppnade Hotel Öresunds Conference & Spa som är vinnaren.
NYHETER. Restauranger ligger efter offentlig sektor när det kommer till ekologiskt på menyn. Det vill jordbruksverket och Ekomatcentrum ändra på med en kampanj som ska få fler restauranger att hoppa på ekotåget.
NYHET. "Ett perfekt sätt för oss att hitta framtidens stjärnor". Det säger Scandics HR-direktör på Henrik Dider om hotellkedjans Hotelldag som arrangeras i samarbete med My Dream Now.
NYHETER. Vad får vinterns VM i Åre och Östersund för ekonomiska effekter i regionen? Det ska forskare vid Etour ta reda på.
NYHETER. Snabbmatskedjan Fafas hoppas kunna locka unga vegetarianer.
NYHETER. Trettio år efter starten laddar O’Learys grundare Jonas Reinholdsson för nästa fas i kedjans expansion. ”Jag har en vision om att vi ska vara tusen restauranger”, säger han.
NYHETER. Tre miljarder kronor lades på fem miljoner julbord i Sverige förra året. Nära 75 procent av notan stod företagen för, skriver Dagens Industri.
NYHETER. De svenska restaurangernas försäljningsvolym steg 0,3 procent under tredje kvartalet jämfört med motsvarande kvartal 2017. Omsättningen ökade försäljningen med 2,9 procent, enligt statistik från SCB.
NYHETER. I hård konkurrens blev det Julia Gård som fick ta emot Stora Turismpriset. Priset är ett kvitto på det arbete man har gjort med att hela tiden förnya upplevelsen av gården med hjälp av dess historia.