/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F10%2Fskistar_personal.jpg)
Färre säsongssökande till fjällen
NYHETER. Fjällnäringen skriker efter personal, men skäl som hårdare konkurrens, en stark arbetsmarknad och mindre arbetsföra årskullar gör det svårare för skidorterna att fylla sina vakanser
NYHETER. Fjällnäringen skriker efter personal, men skäl som hårdare konkurrens, en stark arbetsmarknad och mindre arbetsföra årskullar gör det svårare för skidorterna att fylla sina vakanser
NYHETER. Mer dumplings åt folket. Gänget bakom Dubbel Dubbel öppnar sin fjärde restaurang med samma koncept, och kan därmed betrakta sig som kedja. ”Nästa lansering blir i Stockholm”, säger delägare, Lars Olsson...
NYHETER. Nöjesparkskoncernen Parks and Resorts slår besöksrekord för tredje året i rad. Tack vare optimalt tivoliväder, större antal konserter och nya attraktioner gör gruppens flaggskepp Gröna Lund sitt ”all time high”...
NYHETER. Fazer Food Services kammar hem topplaceringen bland landets restaurangkedjor. Det står klart efter Handelsattityders årliga utvärdering: ”Jag ser det som ett kvitto på att vårt samarbete med leverantörerna funge...
NYHETER. Arbetsförmedlingen har presenterat sitt bristindex för första halvåret 2017. Nu är det inte längre enbart kockar det råder brist på inom besöksnäringen
NYHETER. Stella-galan som vill premiera kvinnor i mat- och restaurangvärlden, kickar igång i januari. Idag presenterades de nominerade i nio kategorier, från Stella-kock till Stella-mentor. ”Det finns otroligt många komp...
NYHETER. Hög efterfrågan och ett växande whiskyintresse gör att världens nordligaste singelmalt-destilleri ska bygga ut och fördubbla sin produktion. Företaget vill också locka fler besökare, inte minst företag, kvinnor...
NYHETER. Två tävlingsdagar är avklarade och ytterligare två väntar de 27 svenska deltagarna i Yrkes-VM i Abu Dhabi. Fajten om medaljerna pågår för fullt och många har presterat på topp, inte minst servitrisen Sofie Langk...
VIMMEL. Under måndagskvällen var det dags för den tionde upplagan av Restauranggalan, som anordnas för att premiera de starkast lysande stjärnorna i branschen. Det minglades till kall dryck och goda tilltugg i Cirkus pam...
NYHETER. När Restauranggalan gick av stapeln för tionde gången var Frida Ronge kvällens stora vinnare. Taks stjärnkock gick hem med priserna Årets Innovatör och Årets Smakskapare. ”Det är mitt år”, sa hon i sitt tacktal...