Annons

Har lite problem med Lindström…

Har tryckt biff Lindström här hemma till middag i dag.Jag har ett jätteproblem med biff Lindström, problemet har jäkligt många gånger satt mig i svåra situationer både kroppsligt och rent praktiskt vid måltider.
Annons

Har tryckt biff Lindström här hemma till middag i dag.
Jag har ett jätteproblem med biff Lindström, problemet har jäkligt många gånger satt mig i svåra situationer både kroppsligt och rent praktiskt vid måltider.

Jag gör råbi… förlåt Lindström på nymalt oxinnanlår, rödbetor, kapris, lök, äggula lite dijonsenap salt och svartpeppar. Alla förstår att när detta är nyblandat så utfärdas en kraftfull varning att man börjar nalla på färsen, fy fan, det är råbiff det här, i kväll har jag tryckt lika mycket blandad färs innan middan som jag fick i mig sen när vi satt och åt.

Jag blir mätt av för mycket rå nymald färs, men de verkliga problemen börjar när det inte finns Lindström så det räcker till familjen. Men jag mörkar, matlagaren ska njuta också, köper som den råbifftryckare jag är, alltid extrakött att mala, ingen här hemma är med på noterna.

Vad är då de klassiska tillbehören.? Ja, ett stekt ägg på varje Lindströmmare, rostad potatis, lite steksky, saltgurka, extra rödbetor värmda med brynt smör och kapris kör jag, i dag dock med ytterligare ett litet ess i rockärmen som är grymt till Lindström; Gott sardellsmör (sardeller med Lindström, japp, det är klockrent)

Gör Lindström, ät rå och stekt, det är riktig tryckarmat

 

Nya Vegas beskrivs som en revolution

Nya Vegas beskrivs som en revolution

När Svenska Spel lanserar nya Vegas väljer man att göra en liknelse med revolutionen i en annan bransch. – Från tjock-tv till dagens supertunna smart-tv. Så stor skillnad är det på nya och gamla Vegas, säger Ma...