Annons
Succéresa för streetfoodinspirerade crêpes

Succéresa för streetfoodinspirerade crêpes

NYHETER. Ett bröllop, ett franskt crêpes-recept och en food truck. Där har ni ingredienserna i storyn om hur Ett litet crêperie i gotländska Stenkyrka såg dagens ljus.

Annons
Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...

”Både vinnare och förlorare”

”Både vinnare och förlorare”

ANALYS. Sett till antalet konkurser var 2023 ett riktigt bottenår. Hela 816 företag inom logi och restaurang kastade in handduken. Besöksliv fick ett samtal med Visitas chefsekonom Thomas Jakobsson.

Familjen Backner lämnar Sälens Högfjällshotell

Familjen Backner lämnar Sälens Högfjällshotell

NYHETER. Thommy Backner var bara 29 år när han blev vd för det anrika hotellet. Nu, 34 år senare, är det dags för honom och familjen att lämna över stafettpinnen.

Annons
Heldag för ny forskning inom besöksnäringen

Heldag för ny forskning inom besöksnäringen

NYHETER. Hundturism, minskade klimatutsläpp och besöksnäringens förutsättningar i utsatta områden. Det var några av ämnena som avhandlades när BFUF bjöd in forskare med pågående projekt.

Fullt fokus på hållbar turism

Fullt fokus på hållbar turism

NYHETER. I dag startar Global Sustainable Tourism Council (GSTC) sin globala kongress GSTC2024. Den äger rum i Stockholm och det är första gången någonsin som den hålls i Sverige.

9236

Så många följare har Besöksliv på Facebook

Annons