Annons

Snabbare lärande

zoom
Snabbaste sättet att skaffa sig en överblick och lära sig något nytt är speed dating på Hotel Market Seminars onsdag den 9 januari 2019.
Annons

Onsdag den 9 januari 2019 är nästa Hotel Market Seminars. Programmet är även den här gången fullt med intressanta talare, workshops, crash courses, master classes och diskussionspaneler. Nytt för i år är speed dating som är det bästa sättet att få en översikt på ett specifikt ämne. Under en timma hinner varje deltagare träffa och tala med 20 personer. Så här går det till.

På ena sidan långbordet med plats för maximalt 30 personer på varje sida sitter representanter för utställare/sponsorer/talare på Hotel Market Seminars. På den andra sidan sitter hotellen. Ämnet för diskussionen är ”Gästen i fokus” som är årets tema för Hotel Market Seminars. Samtalet ska handla om ämnet och det är absolut förbjudet med någon form av säljsnack. Varje par får under 3 minuter diskutera ämnet genom att ställa frågor, lyssna noga på svaren och dra slutsatser. Efter tre minuter flyttar alla ett steg och träffar nästa person i 3 minuter. Efter en timma har alla talat med 20 personer och därmed fått den bästa översikten om ämnet på kortast möjliga tid. Med all ny kunskap kan en beslutsfattare komma fram till en plan för hur gästen faktiskt kan sättas i fokus.

Jag tror att speed dating kommer att bli en av dagens höjdpunkter. Det är lärorikt, roligt och på bara tre minuter lär man känna en ny person eller en bekant lite bättre.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter