Annons

En prins i Jukkasjärvi och 500 hamburgare i Luleå

zoom
Annons

Sov kungligt i Jukkasjärvi
Strax efter att jag publicerade mitt inlägg igår så såg jag nyheten om att prins Carl Philip och hans kollega Oscar Kylberg från Bernadotte & Kylberg ska designa en svit i Icehotel 365. Kul! Jag är ju dock ett rätt stort fan av kungen och hade tyckt att det var ännu liiiite coolare. Så, om du läser det här Ers Majestät kan väl du och jag skicka in en ansökan tillsammans till nästa år? Du hittar mina kontaktuppgifter här nedanför. Ansökan är ju faktiskt öppen för vem som helst. Nåväl, ska bli spännande att se vad de presenterar om någon månad när hotellet öppnar.

Bastard burgers bjuder Luleå på burgare
För fem år sedan började Bastard burgers-sagan i Luleå och imorgon kommer den imponerande succéresan att firas tillsammans med Luleåborna. En himla massa lunchburgare kommer att delas ut. Hela 500 stycken faktiskt! Dessutom kommer tydligen personalen som var med och jobbade på premiären att göra comeback i sina tidigare roller för att servera lunch. Gulligt initiativ!

Ja, det var väl det från dagens span.

Trevlig kväll!

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Många spelare har kommit tillbaka

Många spelare har kommit tillbaka

Efter pandemin har de spelande gästerna hittat tillbaka till Vegas och antalet nya spelare har ökat markant. I år har ungefär 30 000 nya spelare registrerat sig hittills och störst är ökningen bland 18–30-åringarna...

Nyheter