Annons

Ett år på Kiruna kommun

zoom
Igår var det exakt ett år sedan jag började jobba på kommunen. *fanfarer och ballonger*
Annons

Det har varit ett otroligt lärorikt år. Vet på riktigt ingen tjänst som jag har fått lära mig så mycket på, och fått så brett perspektiv i, som här. Har skrivit om det tidigare. Om jag ska summera det skulle jag säga att det har varit lärorikt till 80% och 20% har om jag ska vara ärlig bestått av frustration över att inte kunna påverka politiska beslut, haha. Men till och med de tjugo sista procenten är ju också lärorika eftersom jag måste öva på mitt tålamod.

Apropå tålamod så upptäckte jag nyligen det fina att jag för fyra år sedan kontaktade min nuvarande projektledare, som då jobbade på Kirunas destinationsbolag, med ett mail där jag önskade att få jobba med att utveckla Kiruna. Nu när jag kollar tillbaka på det beskriver jag i mailet där och då den tjänsten jag har idag. Häftigt hur det kan bli!


Årets guldkorn:
– Att jag hann jobba i och tacka av vårt gamla stadshus Igloo
– Mina stjärnor till kollegor på Tillväxtavdelningen
– Att få åka ner till Placebrander of the year och representera Kiruna
– Alla nya kontakter och samarbeten, så mycket vettigt folk!?

Nu har vi ett år kvar av projekttiden och vi har väldigt mycket spännande på gång.
Vad som händer sen är fortfarande ovisst, men passionen för Kiruna kvarstår.
Jag ska ingenstans.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Satsa på take away till hemestern

Satsa på take away till hemestern

När fler semestrar på hemmaplan kan det bli trångt på de lokala restaurangerna. Därför bör du satsa på take away så att inga kunder behöver vända i dörren