Annons

Det är aldrig snabbt avklarat…

Alla komponenter i dag när jag skulle sätta rätten med gurkan som jag skrev om i går är jävligt bra. Den dressade mosade gurkan är sjukt god. Tartaren av pilgrimsmusslor: galen. Grillad picklad avokado? En lavett rakt över kinden, det är så inihelvete gott. Så jag var en avslappnad man här på eftermiddagen när jag skulle lägga, det här är snabbt avklarat.
Annons

Alla komponenter i dag när jag skulle sätta rätten med gurkan som jag skrev om i går är jävligt bra. Den dressade mosade gurkan är sjukt god. Tartaren av pilgrimsmusslor: galen. Grillad picklad avokado? En lavett rakt över kinden, det är så inihelvete gott. Så jag var en avslappnad man här på eftermiddagen när jag skulle lägga, det här är snabbt avklarat.

Det är aldrig snabbt avklarat (varför hade jag glömt bort det?)

För när jag har gjort lägget (som blev sådär) och äter rätten så är jag totalt oberörd. Ingen enda del av mig känner någonting, det är tråkigt, slätstruket, gammalt och LUNCHMAT? Den paniken (när jag lagt om och justerat lite i smakerna och jag är lika oberörd), den går inte att få av något annat. Svettningar, nedstämdhet (ångest?), aggressioner och en miljard tankar i en enda sörja, rätten är så fett skrotad, det blir en härlig natt, i natt efter service, nya spår kommer upp och dom måste tänkas på nu!

Lägget med syrade skivade gurkor som täcker allt det goda under, riven fryst fetaost också, hejdå gurkan

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter