Annons

Kokboken börjar ta form…

Det är vårdslöst späckade dagar nu, lansering av den nya restaurangen på slottet, invigning i morgon, byte av meny i och med det nya och så mitt i allt fotografering till kokboken.I dag har jag kört hela dagen hos Lennart Weibull som fotar boken, älskar att vara i studion, det är en kreativ zon som jag skulle kunna bo i, så härligt.
Annons

Det är vårdslöst späckade dagar nu, lansering av den nya restaurangen på slottet, invigning i morgon, byte av meny i och med det nya och så mitt i allt fotografering till kokboken.

I dag har jag kört hela dagen hos Lennart Weibull som fotar boken, älskar att vara i studion, det är en kreativ zon som jag skulle kunna bo i, så härligt.
Vi börjar närma oss slutet på fotningen, två gånger kvar, ca 20 rätter till. Lite skriva till därefter väntar korrektur, korrigeringar, formgivning, lite mer provlagningar av recepten och kanske ytterligare bilder innan boken går till tryck, sen är det september som gäller, jag är en hejjare på att vänta (inte), längtar till att hålla boken i min hand.

I kväll då på tillbaka på slottet preppar vi för fullt inför morgondagens invigning, vi ska köra ”mingelmat” med lite tema från vår nya meny men annat också, jag är inte mingelkocken direkt men fan, ibland är det lite kul! 

All mat behöver definitivt inte se helt orörd ut, bara att äta av lite med elegans innan fotning, här rotmos, fläsklägg och senapsbuljong, kanske den allra godaste husmansrätten, Lennart kollar skärmen innan kameran innan jag har ätit klart och kameran går av
Sotare, en annan klassiker, oset i studion efter det att dessa godbitar i princip bränts på andra sidan här i pannan inna jag vände strömmingarna, det oset sittter rejält i kläderna nu!
Logistik och kånka backar 

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.