Annons

Nya kompisar till den gröna tomatsoppan…

zoom
Annons

Den kalla, gröna tomatsoppan har art med sedan start på restaurangen, den är ett bra bryt från våra lite tyngre rätter, speciellt så här års då det trots det kalla och vidriga vädret ändå behövs fräscha rätter.
Vi har kört soppan med pilgrimsmusslor, rökt abborre och ostron, funkat bra men nu är vi framme vid det bästa hittills tycker jag: inga proteiner, vegetariska tillbehör. Picklad avokado, kålrabbiblommor fyllda med jalapeño och saltad gurka. Dessutom är själva sopan för första gången kryddad med jalapeño, en ny dimension. Jag har ju sagt det förr, jag är sist på pucken med jalapeño men det skiter jag i, älskar den och kommer ha den i min matlagning jämt från och med nu, sjukt bra!

Soppan

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter