Annons

Sköna smakkompisar…

Gått och gnagt på juicen av grillad gurka och ostron som vi kör till vår skrei med kålrabbiblommor, pepparrot och libbsticka.Rätten har känts bra, allt har faktiskt känts i fas men det är någonting med den där juicen, jag kan inte ta på det, den har är inte oförglömlig och legendarisk, målet är att allt ska vara det, kommer man sedan hälften på vägen så är man ju hemma med rätterna?
Annons

Gått och gnagt på juicen av grillad gurka och ostron som vi kör till vår skrei med kålrabbiblommor, pepparrot och libbsticka.
Rätten har känts bra, allt har faktiskt känts i fas men det är någonting med den där juicen, jag kan inte ta på det, den har är inte oförglömlig och legendarisk, målet är att allt ska vara det, kommer man sedan hälften på vägen så är man ju hemma med rätterna?
SÅ, jag gör i dag som jag så många gånger förr gjort, jag slänger ut skiten: vi måst göra någonting, Oskar i köket fik i eftermiddags göra juicen och jag kunde därmed vara vid sidan och bolla, så mycket bättre när det kört fast lite.

Jag vill för det första ha mer tryck, det fixar vi med lite centrifugerad pepparrot men sen klipper Oskar det som jag utan att veta det, har saknat hela tiden: blekselleri, pang! När man får det man söker, fan det är som nirvana:  juicen nu med den centrifugerade grillade gurkan, dito pepparrot, ostronjuice och kött samt då blekselleri också centrifugerad, vi pratar sköna smakkompisar här, viktigt!

Oskar centrifugerar
Det här är smakkompisar: ostron, libbsticka, pepparrot, blekselleri

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter