Annons

Sött för sweetsuckers…

Jag är en sweetsucker abnorma mått. Det värsta av allt är att jag inte vet hälften av vidden av mitt intag, jag äter utan att jag märker det själv, lite kusligt nästan. Men jag älskar det, alla sötsaker funkar, fulchoklad, finchoklad, bakverk, smågodis, kanelbullar, pajer, glass, listan kan göras oändlig.
Annons

Jag är en sweetsucker abnorma mått. Det värsta av allt är att jag inte vet hälften av vidden av mitt intag, jag äter utan att jag märker det själv, lite kusligt nästan. Men jag älskar det, alla sötsaker funkar, fulchoklad, finchoklad, bakverk, smågodis, kanelbullar, pajer, glass, listan kan göras oändlig.

Till kaffet efter middagen har Oskar i köket tagit fram en liten dessertbräda som ska fyllas med olika gott varje kväll. Vi har diskuterat brädan några veckor och nu är dom klara, jag har pratat ritningar och proppat i mig sötsaker. Det enda tråkiga nu när brädorna är klara är att det inte äts lika mycket sött. Oskar har stått utomhus bakom köket och fräst, mycket nöjda är vi, det sista som serveras från köket ska kännas i sötgomen!

Rosen och rabarber-marmelad, solroskakor och saltkola-praliner, sött för riktiga sweetsuckers.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.