Annons

Tobbes kniv och påsk…

Sista dagen innan påsk och en egen påskpresent har anlänt: den första kniven av två som jag beställt från Tobbe Lundström i Åre, även kallad ”Knivmakarn i Åre”. Tobbe är en konstnär, ekvilibrist och hantverkare samlad i en och samma person. Kniven jag nu håller i min hand ger mig rysningar, bara att hålla i den, fy fan, jag får ståpäls. Och då vet alla att jag definitivt inte är någon prylnisse men här går det inte att hålla tillbaka känslorna, underbart! Kniv nummer två inom några månader, sen behöver jag aldrig mer köpa en kniv i hela mitt liv.
Annons

Sista dagen innan påsk och en egen påskpresent har anlänt: den första kniven av två som jag beställt från Tobbe Lundström i Åre, även kallad ”Knivmakarn i Åre”. Tobbe är en konstnär, ekvilibrist och hantverkare samlad i en och samma person. Kniven jag nu håller i min hand ger mig rysningar, bara att hålla i den, fy fan, jag får ståpäls. Och då vet alla att jag definitivt inte är någon prylnisse men här går det inte att hålla tillbaka känslorna, underbart! Kniv nummer två inom några månader, sen behöver jag aldrig mer köpa en kniv i hela mitt liv.

Sen i dag passar vi på att åka och kolla på porslin och annat till öppningen av restaurangen, här kan vi däremot pratta prylnisse, älskar allt som har med uppläggning, porslin, glas, trä, metall sten, keramik och annat, dagen blir bra.

Vi stänger nu och tar påskledigt och detsamma gör Kökstugget, återkommer sporadiskt med gastronomin under påsken, ÄTA, det är påskhelgens tema ”numero uno”. En riktigt glad påsk önskas härifrån.

Ett riktigt hantverk, mammutbete i handtaget och mönster ”bifrost” i stålet 

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter