Extrajobbet gav smak för en karriär som sommelier
PÅ NYTT JOBB. Träffa Svante Jensen, ny vinansvarig på restaurang Flickan.
PÅ NYTT JOBB. Träffa Svante Jensen, ny vinansvarig på restaurang Flickan.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
PÅ NYTT JOBB. Besöksliv tar pulsen på Artipelags nya chefskonditor.
PÅ NYTT JOBB. Med en bakgrund i mediebranschen tar sig Kajsa Medin Hansen an det omåttligt populära Junibacken. Det som lockade mest var att kunna göra skillnad i barns vardag.
PÅ NYTT JOBB. Falkenberg Strandbads nya vd vill må bra i det han gör, och inför sitt nya uppdrag känner sig Kent Johansson helt lugn.
PÅ NYTT JOBB. Lämnar världens bästa bar – Besöksliv vet vad hon ska göra nu.
PÅ NYTT JOBB. Elin Roquet tar med sig flexibilitet i sin nya roll som vd för boutiquehotellet The Sparrow Hotel i Stockholm: ”Jag har arbetat på alla typer av hotell och haft många olika roller”.
PÅ NYTT JOBB. 700 måltider om dagen, som ska smaka gott, och se vackra ut. Det ska Karolin Larsson, ny hovmästare på Signatur by Coor vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, ansvara för.
PÅ NYTT JOBB. Han blir liftchef i den största skidortssatsningen i Sverige på 30 år.
PÅ NYTT JOBB. Marcus Axelsson ser fram emot att en stab av 140 000 jönköpingsbor ska fungera ambassadörer för att göra Jönköping till en lysande stjärna på besökskartan.
PÅ NYTT JOBB. Camilla Isaksson är läraren som aldrig jobbade i skolan. Istället vidareutbildade hon sig inom HR och kastade sig rakt ut i företagsvärlden. Nyss tillträdde hon som Sodexos nordiska HR-direktör.