/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F10%2FAnimo.jpg)
”Det känns otroligt – jättekul och jättejobbigt”
NYHETER. Tävlingskockarna Daniel Haynes och Anders Karlsson öppnar restaurangen Animo i mitten av november.
NYHETER. Tävlingskockarna Daniel Haynes och Anders Karlsson öppnar restaurangen Animo i mitten av november.
PÅ NYTT JOBB. “Kul, vänligt, generöst och inbjudande. Och så lite överraskningar, mycket möjligt med inslag av mat”, utlovar matprofilen Tareq Taylor inför sitt julvärdskap på SVT.
NYHETER. Funnys Äventyr och Stellas Lekland ser framför sig en lovvecka med högt besökstryck.
NYHETER. ”I år utmanar vi oss själva lite extra”, säger Sandra Wilke, vd Furuvik.
NYHETER. Men med rätt stimulanser kan återhämtningen ske snabbare, enligt en ny prognos från Visita.
NYHETER. Filip Lundin med Sopköket tog hem Änglamarkspriset, som i år fokuserade på innovation inom miljö och ekologi.
NYHETER. Hotell särskilt anpassade för husdjur är ett av koncernens koncept.
NYHETER. Jimmi Eriksson är Sveriges nya kandidat till Bocuse d’Or 2022 och 2023.
NYHETER. Göteborg toppar för femte året i rad listan över världens mest hållbara destinationer. Det stod klart tidigare i veckan när resultatet av Global Destination Sustainability Index 2021, presenterades.
NYHETER. I morgon bjuder ett forskarteam från Lund in till ett webbinarium, om upptäckter och insikter de gjort under pandemin. – Vi har intervjuat destinationer från norr till söder, berättar forskaren Maria Månsson.