/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F10%2Fronge.jpg)
Restaurangkonceptet TAK expanderar till Oslo
NYHETER. - Vi kommer lyfta det norska matarvet med råvaror som brunost, torrfisk och alger, säger Frida Ronge som ska dela sin tid som gastronomisk ledare mellan TAK Stockholm och TAK Oslo.
NYHETER. - Vi kommer lyfta det norska matarvet med råvaror som brunost, torrfisk och alger, säger Frida Ronge som ska dela sin tid som gastronomisk ledare mellan TAK Stockholm och TAK Oslo.
NYHETER. Ägarparet Seija Martti och Al Fluin välkomnar barn som har det svårt. ”Vill att de ska kunna återvända till skolan och kunna säga att de fått en fin jul.”
NYHETER. På bara några få år har Luleåbon Simon Wanler lyckats etablera snabbmatskedjan Bastard Burgers från norr till söder. Nu väntar nästa utmaning: USA.
NYHETER: High Chaparral drar lärdom av pandemin – fortsätter jobba för att minska trängsel.
NYHETER. Nya The Wood Hotel by Elite slår upp portarna i det tysta. Firandet kommer senare. Trots det: ”Vi är i princip fullbokade i oktober”, säger hotelldirektör David Åberg.
NYHETER. Med julrummet ”Rum 24” hakar Haymarket by Scandic på trenden med temarum.
NYHETER. Linnéa Liljedahl och Emma Höök, som båda kammade hem fina utmärkelser på Stellagalan, om förflyttningen mot en mer jämställd bransch.
NYHETER. Som ett viktigt led i stadens återstart satsar Stockholm nu på stora internationella evenemang. Förutom att två VM kommer att hållas finns sikte på ett tredje stort mästerskap, EM eller VM i fotboll för damer.
NYHETER. Artificiell Intelligens ska hjälpa mindre verksamheter inom besöksnäringen att locka besökare till destinationen.
NYHETER. I går kväll korades årets vinnare på Stellagalan, som riktar strålkastarljuset mot kvinnliga stjärnor för ökad jämställdhet inom den svenska gastronomin.