/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F06%2FThomasanalys_BL.jpg)
”Stor global osäkerhet”
NYHETER. Den svenska kronan har fortsatt stärkts samtidigt som hushållens framtidstro dalat. Vad innebär det för svensk turism inför sommarsemestern? Besöksliv frågade Thomas Jakobsson, chefsekonom på Visita.
NYHETER. Den svenska kronan har fortsatt stärkts samtidigt som hushållens framtidstro dalat. Vad innebär det för svensk turism inför sommarsemestern? Besöksliv frågade Thomas Jakobsson, chefsekonom på Visita.
NYHETER. Silversmeden och krögaren Sebastian Schildt och stjärnkocken Viktor Westerlind öppnar en ny version av Restaurang Oxenstiernan (ROX) på Östermalm i Stockholm. Nu väntar en restaurangupplevelse i tre delar.
NYHETER. Den svenska hamburgerkedjan Max öppnade nyligen sin 158:e restaurang i Sverige – denna gång i Arboga. Den nya restaurangen har lett till 40 nya arbetstillfällen i området.
NYHETER. Strawberry fortsätter sitt engagemang i Pride. Hotellföretaget är huvudsponsor för Pride i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och Helsingfors.
NYHETER. Kvaltävlingen i Årets Kock 2025 avgjordes i helgen - Ida Bauhn är en av sex väl värda finalister som tävlar i SM i oktober.
NYHETER. Junihimlen över Öland skimrar blå och husbil efter husbil rullar in på campingplatserna. Borgholms campingars nya vd tror på sommaren.
NYHETER. Thor-Leif Grändefors i Kristianstad har utvecklat ett system som minimerar matsvinn. I Stygga Stinas kök och matvagn lagas husmanskost från grunden och bjudmåltider kan hämtas gratis eller köpas åt behövande.
NYHETER. Böda Sand lockar gästerna med rörelseaktiviteter i sommar. Förutom den stående träningsveckan som ökar för varje år har de bland annat samarbete med Jump Yard, yogafestival och Youth camp.
NYHETER. I höst öppnar Icebar by Icehotel i Köpenhamn. Den danska isbaren kommer att vara den första av flera internationella barer med interiör byggd av is från Torneälven, berät
NYHETER. De är något av en institution inom glassvärlden. Nästa år firar Stockholms Glasshus 40 år och nu är de förberedda inför sommarsäsongen med både nya smaker och klassiker.