/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FTylosand_BL_ny.jpg)
Hotel Tylösand lanserar spapaket i samarbete med SAS
NYHETER. Hotel Tylösand har inlett ett samarbete med SAS och erbjuder hotellpaket där flyg ingår. Med initiativet Tylösand Takeoff ska resan blir en del av njutningen.
NYHETER. Hotel Tylösand har inlett ett samarbete med SAS och erbjuder hotellpaket där flyg ingår. Med initiativet Tylösand Takeoff ska resan blir en del av njutningen.
För Dante Zia är matlagning mer än ett intresse – det är en passion som har följt honom sedan barnsben. Vi träffade Dante för att prata om hans matfilosofi, relationen till Galbani och varför ost är en självklarhet i det...
NYHETER. Bröd & Salt har expanderat rejält sedan starten 2011 och har 26 enheter bara i Stockholm. Nu öppnas flaggskeppsbutik på efterlängtat läge på Östermalm.
REPORTAGE. När skidstjärnorna Erik och Marie-Helene ”Billan” Östlund la skidorna på hyllan startade de hotell- och konferensanläggningen Kungsholmen i Hälsingland. Nu är det dags för sonen Max Östlund att ta över.
NYHETER. Kåbdalis Skidliftar, som går mot supersäsong efter julkalendersuccén, bjuder på påskkärringrace, skattjakt och afterski – och de har ett nytt område på gång.
NYHETER. För första gången har 13 av hotellkoncernens verksamheter i Göteborg gått samman för att genomföra ett gemensamt rekryteringsevent – Strawberry Talent Hunt.
NYHETER. Växjökrogen PM & Vänner lockar gäster från hela världen som vill testa deras noga utvalda viner. Deras välfyllda vinkällare fick nyligen fyra fina priser.
NYHETER. Han hoppades kunna sälja 30 pizzor om dagen. Det blev 130. Nu tar Edvin Gustafsson in personal till Älvestrands Pizza & Café som fyller ett år.
NYHETER. Besöksliv fick ett samtal med hotelldirektören Nina Fors på Hyatt Place Gothenburg Central – peppad inför öppning av Skandinaviens första Hyatt Place hotell.
NYHETER. Krogprofilen Per Dahlberg har snart avverkat sitt första år som restaurangchef på Sofiero Slott. Med känsla för platsens historia har han satt tonen i den nyrenoverade slottsrestaurangen.
NYHETER. Svensk- argentinska kocken Florencia Abella, kökschef på restaurang Ekstedt, har fått utmärkelsen ”Chef of the year” av Falstaff Nordic. Besöksliv har besökt det prisbelönta köket.