Kalmars krogar välkomnar förlängt tillstånd för uteserveringar
NYHETER. "Mycket glädjande besked", säger Kalmar-krögaren Martin Bergvall Nilsson.
NYHETER. "Mycket glädjande besked", säger Kalmar-krögaren Martin Bergvall Nilsson.
9,2 i betyg på Booking. Strålande recensioner på Hotels.com och Google. Varför älskar gästerna det lilla trestjärniga hotellet i Danderyd? Svaret är en röd tråd som genomsyrar allt. Och en grön.
NYHETER. Sebastian Thomasson: "Det är en väldigt speciell situation vi är i som man ska ta på fullaste allvar".
NYHETER. Tävlingsdagen för den europeiska kvaltävlingen Bocuse d’Or Europe är snart här. Sebastian Gibrand är redo: "Skönt att det äntligen blir av".
NYHETER. Underlag om ergonomi för hotellstädare tas fram, bland annat checklista, bilderbok och filmer.
NYHETER. Restauranggruppen utökar distributionen av Sturehofs Middagskasse: "Kan bli betydande intäkter på sikt", säger vd Niklas Johansson.
När Madelen Thors, som driver flera Subway-restauranger, först fick frågan om att anställa Jhonny Sjöstrand med stöd från Arbetsförmedlingen, var hon tveksam. Idag är hon väldigt glad att hon vågade. ”Vi har fått andra p...
NYHETER. Med "Hållbarhetsklivet" vill Turistrådet Västsverige bidra till att skapa en hållbar besöksnäring.
NYHETER. Den vita renen slår upp portarna för Idre Himmelfjälls gäster.
NYHETER. Skistars intäktstapp stannade vid tio procent senaste året, trots pandemin.
NYHETER. Hållbarhetspriset 100% Cirkulärt utvecklas till ett innovationsprogram för hållbar utveckling i restaurangnäringen.
NYHETER. Skidanläggningarna vill fokusera på att coronasäkra driften inför skidsäsongen.