Restaurang Gabriel i Feskekörka: ”Informationen är helt ny för oss”
NYHETER. Framtiden oviss för Restaurang Gabriel, som drivs av andra generationen i Feskekörka. ”Det är klart det väcker känslor”, säger ansvarig Johan Malm.
NYHETER. Framtiden oviss för Restaurang Gabriel, som drivs av andra generationen i Feskekörka. ”Det är klart det väcker känslor”, säger ansvarig Johan Malm.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Trenden håller i sig. Fler än någonsin väljer att campa i Sverige på semestern, det visar senaste besöksstatistiken från SCR, Svensk Camping.
NYHETER. Nya Kocklandslaget med enbart matlagande män får sällskap av tre unga kvinnor som tilldelats Malin Söderströms stipendium.
NYHETER. Scandic öppnar för att gästerna själva kunna styra sitt klimatavtryck under sin hotellvistelse. ”Vi involverar gästerna i att göra skillnad”, säger Vansessa Butani, hållbarhetschef på Scandic.
NYHETER. Erbjuder vinprovningar av ett 40-tal svenska viner under ett och samma tak.
NYHETER. Jens Mathiesen trimmar Scandics restaurangverksamhet.
BILDSPEL. Under måndagen samlades hela branschen på Chinateatern i Stockholm för inspiration, nätverkande och kunskapsutbyte. Dagen avslutades med middag och underhållning på Berns.
NYHETER. Nordic Choice-grundaren Petter Stordalen tilldelades en plats i Visita Hall of Fame och Sibylla-drottningen från Jämtland, Anna Jonsson blev Årets Kvinna i besöksnäringen.
NYHETER. I december serveras den sista avsmakningsmenyn på en av Sveriges mest kända stjärnkrogar.
NYHETER. Nancy Rademaker, digital expert och huvudtalare på Visitadagen tar ett grepp om hur digitaliseringen påverkar besöksnäringen.