/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F12%2FAqvavit.jpg)
Emma Bengtsson om Aquavits nya kök: ”Klart jag vill ha tre stjärnor”
NYHETER. Med ett splitternytt kök står kocken Emma Bengtsson redo inför 2020. ”Vi har ökat kapaciteten utan att förlora kvalitén”.
NYHETER. Med ett splitternytt kök står kocken Emma Bengtsson redo inför 2020. ”Vi har ökat kapaciteten utan att förlora kvalitén”.
NYHETER. ”Gör bolaget bättre rustat för framtidens behov”, säger näringsminister Ibrahim Baylan.
NYHETER. Anton Bjuhr från Gastrologik, är det stora affischnamnet för matfestivalen Hemavan Fjällgourmet som har premiär i januari.
NYHETER. Hållbar cykelturism och ett nationellt ramverk för utveckling av vandringsleder. Det är två av de tolv projekt som får pengar av Tillväxtverkets landsbygdsuppdrag.
MITT I KARRIÄREN. När han sökte sig till restaurangbranschen i mitten av 1980-talet var det av nyfikenhet. Idag, drygt 30 år senare, är Leif Månsson, hovmästare på Riche i Stockholm, fortfarande nyfiken på jobbet.
NYHETER: Cykelleder ska knyta samman besöksnäringsaktörer – och bli en ny reseanledning.
NYHETER: ”Det är helt avgörande för oss att få hit kockar från Thailand”, säger Kent Ly, ägare Jungle Thai.
NYHETER. Uppmärksammas för konsekvent hållbarhetsarbete och för kampanjen "Svemester".
REPORTAGE. Men julbord och hållbarhet är ingen självklar kombination.
NYHETER. Leverantörerna gör sig redo för att möta en växande efterfrågan på hållbara alternativ.