/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F12%2FHemavan-Gastro.jpg)
Skidorter vill växa med matturism
NYHETER. Anton Bjuhr från Gastrologik, är det stora affischnamnet för matfestivalen Hemavan Fjällgourmet som har premiär i januari.
NYHETER. Anton Bjuhr från Gastrologik, är det stora affischnamnet för matfestivalen Hemavan Fjällgourmet som har premiär i januari.
NYHETER. Hållbar cykelturism och ett nationellt ramverk för utveckling av vandringsleder. Det är två av de tolv projekt som får pengar av Tillväxtverkets landsbygdsuppdrag.
MITT I KARRIÄREN. När han sökte sig till restaurangbranschen i mitten av 1980-talet var det av nyfikenhet. Idag, drygt 30 år senare, är Leif Månsson, hovmästare på Riche i Stockholm, fortfarande nyfiken på jobbet.
NYHETER: Cykelleder ska knyta samman besöksnäringsaktörer – och bli en ny reseanledning.
NYHETER: ”Det är helt avgörande för oss att få hit kockar från Thailand”, säger Kent Ly, ägare Jungle Thai.
NYHETER. Uppmärksammas för konsekvent hållbarhetsarbete och för kampanjen "Svemester".
REPORTAGE. Men julbord och hållbarhet är ingen självklar kombination.
NYHETER. Leverantörerna gör sig redo för att möta en växande efterfrågan på hållbara alternativ.
NYHETER. I morgon onsdag invigs miljardsatsningen Himmelsfjäll i Idre. Förväntningarna är höga från alla håll. ”Vi har fått en ny motor”, säger Kjell Tenn (C) kommunalråd i Älvdalen.
NYHETER. ”En fråga som engagerar många företag”, säger Stina Algotson, vd BFUF.