Hon krattar för guld i Culinary Olympics
UNG STJÄRNA I BESÖKSNÄRINGEN. Med en dryg vecka kvar till startskottet för Culinary Olympics känner sig Hanna Claesson, en av tre commis i kocklandslaget, mer taggad än någonsin. "Jag tror vi vinner".
UNG STJÄRNA I BESÖKSNÄRINGEN. Med en dryg vecka kvar till startskottet för Culinary Olympics känner sig Hanna Claesson, en av tre commis i kocklandslaget, mer taggad än någonsin. "Jag tror vi vinner".
9,2 i betyg på Booking. Strålande recensioner på Hotels.com och Google. Varför älskar gästerna det lilla trestjärniga hotellet i Danderyd? Svaret är en röd tråd som genomsyrar allt. Och en grön.
NYHETER: ”Som det ser ut nu kommer det inte ut tillräckligt många i arbetslivet”, säger Göran Andersson, hotellägare som driver Yrkesvux i Landskrona.
NYHETER. Tar in nya delägare och förväntas växa med 30 nya restauranger på tre år.
NYHETER. Nivån på ingångslöner knäckfråga i avtalsförhandlingarna.
NYHETER. STF:s anläggningar i norr har inga problem med snö – problemet är att folk inte tror att det finns snö.
NYHETER. Compass Group meddelade idag att förvärvet av Fazer Foodservice är nu slutfört. Affären godkändes av Europeiska kommissionen den 29 januari.
NYHETER. Ännu oklart om danstillståndets framtid: ”Det borde ha avskaffats för länge sedan och ändå händer ingenting”, säger Visitas chefsjurist Stefan Lundin.
NYHETER. Treehotel och Arctic Bath har satt Norrbotten och Lule älvdal på den internationella turistkartan. Nu satsar även den anrika skidanlägggningen Storklinten på att göra avtryck.
NYHETER: Ny undersökning listar hållbarhetsåtgärder i branschen – det här vill restaurangchefer själva göra för att minska sitt klimatavtryck.
NYHETER: Hotel Tylösand ska bli större – fortsatt stark efterfrågan är bakgrunden till satsningen på 39 nya hotellrum och ännu en konferensdel.