Så laddar hon för sitt nya toppjobb: ”Jag har enorma nätverk”
NYHETER. Camilla Nyman lämnar Göteborg & Co för uppdraget att stärka Elite Hotels position i Göteborg samtidigt som hon med en ny hatt vill fortsätta att stärka besöksnäringen i staden.
NYHETER. Camilla Nyman lämnar Göteborg & Co för uppdraget att stärka Elite Hotels position i Göteborg samtidigt som hon med en ny hatt vill fortsätta att stärka besöksnäringen i staden.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Individuell lönesättning och fler möjligheter till vidareutbildning är andra insatser som kan få fler att vilja göra karriär och stanna i besöksnäringen.
NYHETER. Med hotellsatsningar, nya nedfarter och investeringar i större liftsystem vill svenska skidanläggningar dra besökare till fjälltopparna kommande vintersäsong.
NYHETER. Se till att få med dig invånarna, ha utveckling som ledstjärna och våga testa, det är tre saker att tänka på när man ska börja marknadsföra en region eller destination.
NYHETER. Spontanköpte restaurangen för det fina lägets skull. Hur konceptet ska se ut får tiden, och gästklientelet utvisa.
NYHETER. Det hotellfastighetsprojekt som Ica Fastigheter inledde i Bromma för ett år sedan tas över av NCC, som har tecknat avtal med en hotelloperatör. Det nya hotellet beräknas vara klart 2021.
NYHETER. Måltidsturismen växer och inom den spelar mathantverket en allt större roll. Därför arrangerar Eldrimner i höst en turné genom landet för att öka samarbetet mellan besöksnäringen och mathantverkare.
NYHETER. Gotlands Krögarförening och Region Gotland ligger bakom initiativet som ska göra tio elever jobbklara till nästa sommar.
NYHETER. Naturbaserad turism i Sverige växer så det knakar, därför genomför Naturturismföretagen en stor omorganisation. ”Viktigt att anpassa oss”, säger styrelseordförande Annika Fredriksson.
NYHETER. Mindre förpackningar, reducerat alkohol- och köttintag, små portioner och avskalade hotellrum: Under 2019 går mat- och dryckestrenderna i samhället mot reduktion.