/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F09%2FVisby.jpg)
Superentreprenören Tobbe Larsson tar över hotell i Visby
NYHETER. Driver sedan tidigare restauranger, nattklubbar, kongresshall och beachclub - tar med förvärvet steget in en ny bransch.
NYHETER. Driver sedan tidigare restauranger, nattklubbar, kongresshall och beachclub - tar med förvärvet steget in en ny bransch.
NYHETER. Hummerpremiären får besöksnäringen längs Bohusläns kust att koka. Besöksliv har tagit tempen inför årets hummerfest.
NYHETER. Rostat marsvin från Peru, ost med levande larver från Sardinien, eller grodjuide från Peru. Det är några av rätterna som ställs ut när Disgusting Food Museum gör världspremiär i Malmö.
NYHETER. Allt fler företag i besöksnäringen vill bli bättre på att jobba hållbart. Men många tycker det är svårt. Ett företag som har jobbat länge med energieffektivisering och lyckats är Skepparholmen Spa.
NYHETER. När nätverket Hållbara restauranger korade årets mest hållbara krogar på tisdagskvällen utsågs Gotthards Krog i Umeå till landets mest hållbara krog. Besöksliv lät köksmästaren Anders Samuelsson förklara varför.
LISTA. När Årets Hållbara restauranger korades under tisdagskvällens gala var det Gotthards Krog som kammade hem titeln Årets Hållbara Krog. Totalt belönades vinnare i fem kategorier.
NYHETER. Hur fångar man matintresserade utländska turister i framtiden? Det ska forskare och representanter från besöksnäringen diskutera under en ny mat- och turismkonferens i Göteborg.
NYHETER. Krögaren är tillbaka på Stockholms krogscen tillsammans med Stureplansgruppen. ”Jag har fått fria händer att skapa ett kök som har har saknats i Stockholm."
NYHETER. Inför årets Halloweenfirande gjorde Liseberg en reklamfilm som visade upp en av de nya attraktionerna. Men filmen stoppades av kanalerna då den bedömdes som för läskig.
Landets fjälldestinationer ger en stereotyp bild av män och kvinnor, enligt en ny undersökning från Etour.