”Musik ska finnas med i allt vi gör”
KARRIÄR. Efter många år i nöjesbranschen har Victoria Larsson sadlat om till Destination director för Hesselby slott, där hon vill att all verksamhet ska genomsyras av musik.
KARRIÄR. Efter många år i nöjesbranschen har Victoria Larsson sadlat om till Destination director för Hesselby slott, där hon vill att all verksamhet ska genomsyras av musik.
När Madelen Thors, som driver flera Subway-restauranger, först fick frågan om att anställa Jhonny Sjöstrand med stöd från Arbetsförmedlingen, var hon tveksam. Idag är hon väldigt glad att hon vågade. ”Vi har fått andra p...
KARRIÄR: SkiStar fokuserar på ett nytt affärsområde och tillsätter Tobias Ekman som affärsområdeschef.
KARRIÄR. Efter några år i kontors-exil och med en ständig längtan tillbaka till köket återvände Fredrik Juhlin nyligen till sin gamla arbetsplats – Ulfsunda slott, som köksmästare.
KARRIÄR. Panos Papadopoulos ser likheter mellan modevärlden och restaurangbranschen.
KARRIÄR. Inför vintersäsongen förstärker Holiday Club Åre organisationen med Jan Ölander som Food & Beverage Manager.
KARRIÄR. Maria Valentin, en av bilbranschens mäktigaste kvinnor, återkommer till besöksnäringen som distriktsdirektör för de 15 hotellen i Scandic Stockholm Circle.
KARRIÄR: Vladimir Janjin är Färgfabrikens nya kökschef. Förkärleken för matlagning växte fram i tidig ålder då han ofta följde med sin mormor när hon jobbade på en restaurang.
NYHETER. Richard Lindh har med sin långa erfarenhet inom PR och marknadsföring axlat rollen som PR- och marknadschef på Grand Hôtel.
KARRIÄR: Therese Mårtensson, ny vd för hotell At Six i Stockholm, handplockades av Stordalen. "En förutsättning för att lyckas med våra mål är att vi har rätt personer på rätt plats"
KARRIÄR: Andrei Dinu blev för tre år sedan hjälte i Borås efter att ha räddat två hundar under en brand i hotellbyggnaden Comfort Hotel Jazz. Nu har han tillsatts som vd och hotelldirektör på samma hotell.