Han vill lära ut ett nytt gästbeteende
PÅ NYTT JOBB. Fredrik Sylvin gått via booking.com till tjänsten som ny vd på digitala hotelltjänsten Dib Hotel. ”Dib är nästa generations resande”, säger han.
PÅ NYTT JOBB. Fredrik Sylvin gått via booking.com till tjänsten som ny vd på digitala hotelltjänsten Dib Hotel. ”Dib är nästa generations resande”, säger han.
Till Granö Beckasin kommer människor från hela världen för att vara i naturen. Här är det hållbarhet in i minsta detalj som gäller. Från de återbrukade golven i hotellrummen till serveringspersonalens förkläden...
PÅ NYTT JOBB. Som ny kommunikationschef på Visit Linköping & Co vill Charlotte Magnusson ge staden en mer teknisk profil.
PÅ NYTT JOBB. Selma Spas nya fitness-chef vill jobba med mjuka värden.
KARRIÄR. En av nyckelspelarna på Scandics nyöppnade hotell Downtown Camper i Stockholm är en sportande nattklubbsprofil. Möt Kristian Hell, som ska ge hotellet en specifik prägel.
KARRIÄR. En matintresserad skateboardåkare med ett slipat affärssinne. Så beskriver sig Johan Schilow - ny vd för Compass Group när Jonas Siljhammar efter 21 år lämnar för Visita
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
KARRIÄR. Sophie Helin älskar att arbeta på hotell. Hittills har hon mest jobbat på ekonomisidan. Nu vill hon ut på golvet och ser fram emot nya jobbet som hotelldirektör på Scandic Bollnäs
KARRIÄR. Jesper Hyseus, ny vice-vd på Hackholmssunds konferens tror att vi kommer att ägna mindre tid åt konferenser i framtiden. Å andra sidan: konferenser och möten blir allt viktigare, och är något vi lägger mer och m...
KARRIÄR. Gabriella Gullberg, ny konferenschef på Uppsala Konsert & Kongress, älskar överraskningar och när det händer saker. Skrattar mycket, vill inget hellre än att gästerna ska fastna i pausen.
KARRIÄR. Han är en gigant inom svensk besöksnäring. Nu växlar hotellmannen Ejnar Söder ner, efter en 70 år lång karriär. För Besöksliv berättar han om tolv idéer som i vissa fall har blivit succé – och i andra fall...
KARRIÄR. Att tävla i matlagning är ett nödvändigt ont för Hampus Risberg. Senast under Bocuse d’Or i Lyon var han Alexander Sjögrens oumbärliga commis. Sedan i somras hittar vi honom på en av Nordens 3-stjärniga restaura...