Har fått dra i bromsen för allt
INTERVJU. Ricard Constantinou som ligger bakom Panini Internazionale K25, K-märkt och Colorfield är läget fortsatt kritiskt. Han tror inte att branschen är tillbaka på normalläge under 2021.
INTERVJU. Ricard Constantinou som ligger bakom Panini Internazionale K25, K-märkt och Colorfield är läget fortsatt kritiskt. Han tror inte att branschen är tillbaka på normalläge under 2021.
Till Granö Beckasin kommer människor från hela världen för att vara i naturen. Här är det hållbarhet in i minsta detalj som gäller. Från de återbrukade golven i hotellrummen till serveringspersonalens förkläden...
NYHETER. Regeringen måste ta fram fyra riktade stöd för att rädda besöksnäringen. Det skriver Maud Olofsson, styrelseordförande Visita och Jonas Siljhammar, vd Visita och HRF:s vd Malin Ackholt på Expressen Debatt.
NYHETER. Efter vårens framgång stöttar Turistrådet Västsverige besöksnäringen genom att erbjuda en andra utbildning för permitterade i besöksnäringen i Västsverige.
NYHETER. Ett katastrofalt år för besöksnäringen avslutas med restriktioner som har tvingat nyårsöppna hotell och restauranger att ställa om i sista minuten.
NYHETER. Tillväxtverket avsätter 75 miljoner kronor till insatser för att främja besöksnäringens omställning och utveckling.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Åre, Vemdalen och Sälen kan alla ticka av sin första helg eller vecka med gäster i pandemitider.
NYHETER. ”Det är som att man inte insett allvaret”, säger Visitas vd Jonas Siljhammar.
NYHETER. Uppmaningar från regeringen om ökad försiktighet, och hårdare restriktioner slår olika på olika boenden i länet.
NYHETER. En dryg vecka efter öppningen av sin Göteborgs-enhet tvingas Boqueria säga upp personal till följd av de nya restriktionerna.
NYHETER. De skärpta restriktionerna som presenterades i fredags är de hårdaste under hela pandemin, enligt Niklas Johansson som är vd för restauranggruppen Svenska Brasserier.