Svenska Brasserier skalar upp middagskasseförsäljning
NYHETER. Restauranggruppen utökar distributionen av Sturehofs Middagskasse: "Kan bli betydande intäkter på sikt", säger vd Niklas Johansson.
NYHETER. Restauranggruppen utökar distributionen av Sturehofs Middagskasse: "Kan bli betydande intäkter på sikt", säger vd Niklas Johansson.
Till Granö Beckasin kommer människor från hela världen för att vara i naturen. Här är det hållbarhet in i minsta detalj som gäller. Från de återbrukade golven i hotellrummen till serveringspersonalens förkläden...
NYHETER. Med "Hållbarhetsklivet" vill Turistrådet Västsverige bidra till att skapa en hållbar besöksnäring.
NYHETER. Den vita renen slår upp portarna för Idre Himmelfjälls gäster.
NYHETER. Skistars intäktstapp stannade vid tio procent senaste året, trots pandemin.
NYHETER. Hållbarhetspriset 100% Cirkulärt utvecklas till ett innovationsprogram för hållbar utveckling i restaurangnäringen.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Skidanläggningarna vill fokusera på att coronasäkra driften inför skidsäsongen.
NYHETER. Kalix kommun har fått bidrag från Jordbruksverket för att hitta nya sätt att nyttja löjrom i besöksnäringen.
NYHETER. Dagens efterlängtade besked från regeringen tas emot med lättnad av besöksnäringen. Men ytterligare ekonomiska åtgärder behövs, enligt Visitas vd Jonas Siljhammar.
NYHETER. Nu står det klart att Liseberg kommer att hålla stängt även i jul, i coronapandemins spår.
NYHETER. Arrangemang på serveringsställen, restauranger och caféer ska inte längre träffas av 50-personersgränsen, förutsatt att man kan upprätthålla avstånd.