/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F12%2Fha%CC%8Allbar.png)
Samarbete mellan krog och kommun dragplåster till Skövde
NYHETER. Pop up-restaurang lockade 700 besökare till friluftsområdet Billingen Skövde.
NYHETER. Pop up-restaurang lockade 700 besökare till friluftsområdet Billingen Skövde.
NYHETER. Intresset för svenskt vin växer. Trots dålig tajming har Jeanette Bohman och hennes man Johan lyckats hålla deras vinbar Swedish wine center vid liv genom krisen.
NYHETER. Tre fjärdedelar av hotellens intäkter försvann i november jämfört med samma månad förra året.
NYHETER. ”Har man börjat ett projekt kan det inte upphöra för en kris”, säger Petter Stordalen.
NYHETER. Chefer och ledare i restaurangbranschen har ett gemensamt ansvar att skapa en trygg arbetsmiljö och sprida sunda värderingar till nästa generation, säger krögaren krögaren Jonas Lagerström.
NYHETER. Hässleholms kommun förlänger åtgärder för att fortsatt stötta besöksnäringen.
NYHETER. "Det är viktigare än någonsin att lyfta fram kreativitet, kämpaglöd och den initiativkraft som finns inom den skånska gastronomin, säger jurymedlem Tareq Taylor.
NYHETER. Den tillfälliga pandemilag som regeringen presenterade igår hade gärna fått komma tidigare, menar Parks and Resorts vd Christer Fogelmarck.
NYHETER. Den ekonomiska andningspaus som restaurangerna hoppats på uteblir. Nu ökar risken för fler konkurser och förlorade jobb.
NYHETER. ”Ett välkommet och lugnande besked”, säger SLAO:s vd Titti Rodling om de nya nationella råden, som innebär att skidanläggningarna håller öppet som planerat för jul- och nyårsfirande i fjällen.