Fler bodde på Nordic Choice i sommar
NYHETER. Störst ökning av internationella hotellgäster.
NYHETER. Störst ökning av internationella hotellgäster.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Härjedalsguiderna är ett av de företag som beviljades mikrostödet som regeringen utlyste 2018. Stödet har varit värdefullt, men informationen bristfällig och ansökningsprocessen krånglig, säger ägaren.
NYHETER. Årets första hummer har gått under klubban. 52 000 kronor kilot fick köparen Dömle Herrgård i Värmland betala. Pengarna för den tilltänkta hummersupén ska gå till välgörenhet.
NYHETER. Adventure Travel Trade Associations kongress i Göteborg var en succé för svensk natur- och ekoturism, enligt Joachim Hermanson.
NYHETER. Ska stärka Sveriges konkurrenskraft som en ledande och hållbar matnation. ”De hållbara mattrenderna sätts i restaurangköken”.
NYHETER. "Han är bäst i branschen", säger Lisebergs styrelseordförande Christer Holmgren.
NYHETER. Silvermedaljören i Årets Kock Ola Wallin blir ny kökschef på Upper House Dining i Gothia Towers: ”Det känns väldigt inspirerande att få utveckla något nytt”.
NYHETER. Årets Kock är restaurangbranschens mest prestigefulla evenemang. Men hur stor betydelse har tävlingen när det gäller att locka nya talanger? Besöksliv har frågat tre personer i utbildningsvärlden.
NYHETER. Rekordmånga väljer att semestra i Sverige och upptäcker våra svenska fjäll, enligt nya sommarsiffror från Svenska Turistföreningen, STF.
NYHETER. Regeringen vill minska det totala anslaget till Visit Sweden med 20 miljoner kronor nästa år. "Bekymmersamt", säger Visitas vd Jonas Siljhammar.