/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FSanna.jpg)
Hållbarhetstalangen som vill förändra världen
NYHETER. Sanna Norén, managing sustainable operations på Nordic Choice Hotels, är en av 2019 års mest spännande hållbarhetsprofiler, enligt tidningen Aktuell Hållbarhets lista.
NYHETER. Sanna Norén, managing sustainable operations på Nordic Choice Hotels, är en av 2019 års mest spännande hållbarhetsprofiler, enligt tidningen Aktuell Hållbarhets lista.
NYHETER. Ny del hos Pontus in the Air gör catering till privata flygplan.
NYHETER. Sverige tog storslam i Luxemburg och fick med sig inte mindre än tre guld i bagaget. Besöksliv har pratat med några av branschens proffs om guldets betydelse för kockyrket och för Sverige som matland.
NYHETER. Nu lanseras en app som ska göra det både roligare och enklare för besöksnäringen att arbeta med hållbarhet. Initiativet kommer från Visit Dalarna.
NYHETER. Under torsdagen avgjordes Culinary World Cup i Luxemburg – och det blev ett efterlängtat guld för svenska Kocklandslaget. ”En total urladdning”, säger lagledare Fredrik Andersson.
NYHETER. I veckan korades Årets Affärskrog, som än en gång var en Stockholmsrestaurang. Den fjärde på fyra år, den sjunde på tio.
NYHETER. I takt med att bristen på restaurangpersonal blir allt mer desperat, ser bemanningsföretagen en växande affärsmöjlighet i Jämtland. ”En kostsam lösning”, säger Cecilia Lind, vd för Trillevallens Högfjällshotell.
NYHET. Hitta extrapersonal och minska matsvinnet är två heta frågor för landets krögare i december. Trots utmaningar ser prognoserna är strålande när Besöksliv tar tempen på några av de mest välbesökta julborden.
NYHETER. Ledtråd till vinnare: Nyöppnad hotellrestaurang i centrala Stockholm.
NYHETER. Efter två goda resultat i kalla och varma köket återstår nu bara väntan för det svenska Kocklandslaget vid VM i Luxemburg.