/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F05%2FNiclas-JA%CC%83%C2%B6nsson-Daniel-HA%CC%83%C2%B6glander.jpg)
”Hotellrestaurang är något helt annat”
NYHETER. Krögarna Niclas Jönsson och Daniel Höglander från bland annat Guide Michelin-belönade restaurang Aloë står bakom hotellrestaurangen på nyöppnade Villa Dagmar.
NYHETER. Krögarna Niclas Jönsson och Daniel Höglander från bland annat Guide Michelin-belönade restaurang Aloë står bakom hotellrestaurangen på nyöppnade Villa Dagmar.
NYHETER. Nu presenteras det Svenska Konditorlandslaget som bland annat kommer att tävla för Sverige i European Pastry Cup 2022 samt World Pastry Cup 2023.
NYHETER. Nya koncept och aktiviteter har uppstått på Salt & Sill i Bohuslän till följd av pandemin.
NYHETER: ”Vi används som spelpjäser för att ge regeringens coronastrategi legitimitet”, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.
NYHETER. Björn Bergman, vd för Svenska stadskärnor, menar att situationen för entreprenörerna i städerna är katastrofal. ”Mycket av det vi är vana vid kommer inte att finnas kvar när pandemin är över.”
NYHETER. De skapar en kreativ mötesplats där gästerna kan njuta av närproducerad mat och samtidigt inspireras av av konst och design.
NYHETER. Krångel och försenad handläggning drabbade Asa Herrgård i Småland.
NYHETER. Matfestivalen Smaka på Trollhättan blir ett hybridevent som kombinerar fysiska och digitala aktiviteter. "Det blir som ett stort dinner party, men virtuellt."
NYHETER. Michelinguidens offentliggörande av 2021 års nordiska stjärnor tillkännages först i september.
NYHETER. Veganska Gigafood har anslutit sig till &Repeats pantsystem för engångsförpackningar: "Ett sätt att uppmuntra kunderna att göra rätt"