Bullfest hela dan för konditorierna
NYHETER. I dag säljs nära 7 miljoner kanelbullar och flera av landets bagerier och kaféer mångdubblar sin försäljning.
NYHETER. I dag säljs nära 7 miljoner kanelbullar och flera av landets bagerier och kaféer mångdubblar sin försäljning.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Höjd moms och slopat ingångsavdrag är genomgående förslag bland oppositionspartierna.
NYHETER. Slår upp portarna i Åre i december. Steg två på expansionsresan är Västkusten och Göteborg.
NYHETER. Stora Turismpriset delas för 26:e året i rad ut till besöksplatser som uppvisat satsningar inom nytänkande, internationalisering, kvalitet eller hållbarhet.
PORTRÄTT. Efter 40 år är det dags att sälja restaurangen i Nordstan som blev början på en lång karriär. ”Det roligaste har varit att få ge så många unga människor ett första jobb”, säger Claes Dunér.
NYHETER. Kammar hem flest röster i tävlingen Placebrander of the year. Bakom utmärkelsen ligger ett långt och strategiskt arbete med att positionera Eskilstuna som en hållbar destination.
NYHETER. För att möta gästernas efterfrågan på hållbar och miljövänlig camping har Ramsvik Stubgy & Camping byggt en solenergianläggning.
TREND. Vin på karaff för att dela, eller kanske i ostronskal för bättre smak. Det var några av de trender som diskuterades när krögaren Niklas Ekstedt bjöd in till samtal hur serveringen kan höja hela upplevelsen.
NYHETER: Matilda Pylkkö är en av de tre elever som via Malin Söderströms stipendium valdes ut att jobba med Kocklandslaget inför OS 2020. Så här i början av andra halvlek har hon börjat ladda för ett guld.
INTERVJU. Årets mottagare av Karin Franssons mentorpris Ulrika Brydling pratar med Besöksliv om karriärval, förebilder och om hur det står till med jämställdheten i Årets Kock.