/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2FCurt-Bergfors.jpg)
Digitalt ”folkuniversitet” ska främja hållbar mathållning
NYHETER. Stor osäkerhet kring hur restaurangbranschen kommer se ut efter pandemin.
NYHETER. Stor osäkerhet kring hur restaurangbranschen kommer se ut efter pandemin.
NYHETER. När hela landet är drabbat av inställda festivaler och stängda fjällanläggningar, växer kreativa lösningar med virtuella upplevelser fram.
NYHETER. Många besöksnäringstunga regioner står utan gäster i påsk, men de hårt drabbade anläggningarna i Stockholmsområdet ser ett ökat antal gäster.
NYHETER. ”Gensvaret har varit långt över förväntan”, säger David Halldén, vd Elite Hotels, om samarbetet för att nå ut till bostadssökande.
NYHETER. ”Vi måste få akut stöd i form av likvida medel”. Det säger Visit Dalarnas vd Jonas Rosén när inkomsterna under påskhelgen riskerar att utebli.
NYHETER. Coronakrisen slår hårt mot den svenska naturturismen, som till större delen består av småföretag som är beroende av utländska besökare.
Visita kräver ytterligare åtgärder från regeringen och dess samarbetspartier. "Det behövs riktade åtgärder som direkt tar bort kostnaderna för företagen", säger Jonas Siljhammar vd på Visita
NYHETER. Hotellkedjor som Scandic och samarbetar med språkföretag för att hjälpa fler utrikesfödda att snabbt ta sig tillbaka till arbetsmarknaden när hjulen tar fart igen.
NYHETER. Fler utbildningsmöjligheter, en mer jämställd bransch och fler kockar som förstår vikten av ledarskap. Hanna Halpern blickar tillbaka på tio år som vd för Restaurangakademien.
NYHETER. Max Burgers har dragit ned på personal och omförhandlat hyror och avtal, men det är ökat fokus på sälj som ska ta hamburgerkedjan genom corona-krisen.