Matfestival spred kunskap om klimat och matsvinn
NYHETER. ”Det är en konsumentdriven utveckling som företagen måste ta tillvara på”, säger Smaka på Stockholms evenemangsgeneral Anders Sewerin.
NYHETER. ”Det är en konsumentdriven utveckling som företagen måste ta tillvara på”, säger Smaka på Stockholms evenemangsgeneral Anders Sewerin.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. ”Det ser ut som den osäkra marknaden vi såg för ett år sedan har stabiliserats”, säger Jonas Siljhammar, vd på Visita.
NYHETER. Guideföretaget har ökat bokningarna med över 70 procent.
NYHETER. Starkt bokningsläge för SFTs anläggningar – upp med 18 procent jämfört med samma tid förra året. ”Vi kallar det Svemestertrenden”, säger Jenny Engström.
NYHETER. Hotellet tar nästa steg i sitt hållbarhetsarbete.
NYHETER. Målet är utveckla befintliga koncept och hitta nya affärsmöjligheter på orterna.
NYHETER. Allt fler restauranger satsar på egenodlat. En av dem är Nääs Fabriker, som laddar med både biodling och utökade grönsaksodlingar inför årets sommarsäsong.
NYHETER. En region i medvind. Steam Hotel, Kokpunkten och naturupplevelser är några av de viktigaste besöksanledningarna.
NYHETER. Trots att campingsäsongen 2019 inleddes med kyla och regn ser flera av landets anläggningar en beläggning som värmer.
NYHETER. I ett gemensamt försök att minska kockbristen startar måltidsleverantören Fazer Food Services en egen kockutbildning.