Flygplats ger miljardinvesteringar
NYHETER. Tiotusen nya bäddar i Sälens största anläggningar.
NYHETER. Tiotusen nya bäddar i Sälens största anläggningar.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Göteborgs Meatpacking District tar form.
NYHETER. Sanna Norén, managing sustainable operations på Nordic Choice Hotels, är en av 2019 års mest spännande hållbarhetsprofiler, enligt tidningen Aktuell Hållbarhets lista.
NYHETER. Ny del hos Pontus in the Air gör catering till privata flygplan.
NYHETER. Sverige tog storslam i Luxemburg och fick med sig inte mindre än tre guld i bagaget. Besöksliv har pratat med några av branschens proffs om guldets betydelse för kockyrket och för Sverige som matland.
NYHETER. Nu lanseras en app som ska göra det både roligare och enklare för besöksnäringen att arbeta med hållbarhet. Initiativet kommer från Visit Dalarna.
NYHETER. Under torsdagen avgjordes Culinary World Cup i Luxemburg – och det blev ett efterlängtat guld för svenska Kocklandslaget. ”En total urladdning”, säger lagledare Fredrik Andersson.
NYHETER. I veckan korades Årets Affärskrog, som än en gång var en Stockholmsrestaurang. Den fjärde på fyra år, den sjunde på tio.
NYHETER. I takt med att bristen på restaurangpersonal blir allt mer desperat, ser bemanningsföretagen en växande affärsmöjlighet i Jämtland. ”En kostsam lösning”, säger Cecilia Lind, vd för Trillevallens Högfjällshotell.
NYHET. Hitta extrapersonal och minska matsvinnet är två heta frågor för landets krögare i december. Trots utmaningar ser prognoserna är strålande när Besöksliv tar tempen på några av de mest välbesökta julborden.