Swedish Taste öppnar nytt under NK
NYHETER. Bland de 300 år gamla valven under NK i Göteborg ska det serveras take away och trerättersluncher.
NYHETER. Bland de 300 år gamla valven under NK i Göteborg ska det serveras take away och trerättersluncher.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Sommarens värme resulterade i en rekordskörd för Sveriges vinodlare – men om kvaliteten blir rekordbra återstår att se.
NYHETER. Nu tar Fredrikfamiljen mobilen till hjälp för att internutbildningen enkelt ska nå alla anställda.
NYHETER. Nordens enda allergivänliga boende, och en småländsk destination med fokus på eko och närproducerat – det är två av vinnarna när Svenska Turistföreningen utser Årets Kudde.
NYHETER. Många företag i besöksnäringen vill jobba mer hållbart, men många anser sig inte heller ha tid och resurser.
NYHETER. Samhällets förväntningar bli allt högre – även på lunchmaten, visar Fazers nya trendrapport för 2019.
NYHETER. Årets upplaga av Guldgalan i Östersund utsåg vinnare i tio kategorier. En av dem var STF Jämtland Härjedalsfjällen, som tog hem pris för Årets Turismföretagare.
NYHETER. I februari öppnar Sparrow med 88 rum.
NYHETER. Flygbolaget Gotlandsplanet väntas ta öns hotell och restauranger till nya höjder: ”Med fler turer och lägre priser blir ön tillgängligare”, säger en av initiativtagarna Jonas Henning.
NYHETER. Hon är Aquavit i New Yorks superstjärna. En kökschef som älskar att jobba service. Som vill vara en bra chef på en jämställd arbetsplats. Nyligen fick Emma Bengtsson priset Best Chef Lady Award i Italien.