De vill ge tillbaka på Black Friday
NYHETER. Inför och under Black Friday, haglar erbjudanden och rabatter från hela branschen. Vissa företag tar tillfället i akt att samtidigt ge tillbaka, som kedjan Chili & Wok, och Götaplatsgruppen.
NYHETER. Inför och under Black Friday, haglar erbjudanden och rabatter från hela branschen. Vissa företag tar tillfället i akt att samtidigt ge tillbaka, som kedjan Chili & Wok, och Götaplatsgruppen.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Järvsöbacken är mitt uppe i sin årliga kampanj där man kan köpa säsongskort för halva priset. Men invigningen av den nya 6-stolsliften och 200 nya bäddar har vd Peter Augustsson höga förväntningar på säsongen.
NYHETER. Julita Gård är en av de nominerade till Stora Turismpriset, bland annat för sitt arbete med att förlänga säsongen.
NYHETER. Bartenderduon Emil Åreng och Christian Grevius som i våras intog Cadierbaren i Grand Hotel Stockholm, har tagit fram 48 drinkar som hyllar hotellets grundare Régis Cadier.
NYHETER. ”Får vi in en stjärna som brinner för detta så gör vi allt för att behålla den personen”, säger Fredrik Ländin, operativ chef på Högbo Brukshotell, som är ett av hotellen bakom utbildningen.
NYHETER. Jobbigt att behöva splitta notan på krogen? När restaurangappen Maîtres lanserar ett antal nya funktioner är den som hjälper gästen att splitta notan kanske den mest efterlängtade.
NYHETER. I januari nästa år går andra upplagan av Stellagalan av stapeln. Allt fler aktörer från näringslivet sluter upp bakom galan, däribland Visita, Menigo och Fotografiska.
NYHETER. Urbaniseringens betydelse för hotellsektorn. Det var temat när den 23:e upplagan av Pandox Hotel market day gick av stapeln på tisdagen.
NYHETER. Solpaneler, fossilfri fordonsflotta och biogas i köken – nu satsar restauranggruppen Avenyfamiljen i Göteborg stort på att utveckla sitt klimatarbete.
NYHETER. På onsdag examineras första kullen i Scandics kockskola. ”Inom kort startar årskull nummer två”, säger Scandics HR-direktör Henrik Dider.