/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F09%2FHUmmer-ny.jpg)
Dömle Herrgård klubbar hem första hummern: ”Kul grej”
NYHETER. Årets första hummer har gått under klubban. 52 000 kronor kilot fick köparen Dömle Herrgård i Värmland betala. Pengarna för den tilltänkta hummersupén ska gå till välgörenhet.
NYHETER. Årets första hummer har gått under klubban. 52 000 kronor kilot fick köparen Dömle Herrgård i Värmland betala. Pengarna för den tilltänkta hummersupén ska gå till välgörenhet.
NYHETER. Adventure Travel Trade Associations kongress i Göteborg var en succé för svensk natur- och ekoturism, enligt Joachim Hermanson.
NYHETER. Ska stärka Sveriges konkurrenskraft som en ledande och hållbar matnation. ”De hållbara mattrenderna sätts i restaurangköken”.
NYHETER. "Han är bäst i branschen", säger Lisebergs styrelseordförande Christer Holmgren.
NYHETER. Silvermedaljören i Årets Kock Ola Wallin blir ny kökschef på Upper House Dining i Gothia Towers: ”Det känns väldigt inspirerande att få utveckla något nytt”.
NYHETER. Årets Kock är restaurangbranschens mest prestigefulla evenemang. Men hur stor betydelse har tävlingen när det gäller att locka nya talanger? Besöksliv har frågat tre personer i utbildningsvärlden.
NYHETER. Rekordmånga väljer att semestra i Sverige och upptäcker våra svenska fjäll, enligt nya sommarsiffror från Svenska Turistföreningen, STF.
NYHETER. Regeringen vill minska det totala anslaget till Visit Sweden med 20 miljoner kronor nästa år. "Bekymmersamt", säger Visitas vd Jonas Siljhammar.
NYHETER. Upprustning av vandringsleder, sänkta arbetsgivaravgifter och satsning på nattåg till Norrland och Europa. Det är några av förslagen i den nya budgeten.
NYHETER. Restaurangbranschen mattas av, visar siffror SCBs siffror över andra kvartalet. Halmstad-krögaren Mikael Wallin har märkt ett tydligt gästtapp sedan början av året.