Han är bäst i världen
NYHETER. Björn Frantzén är världen bästa kock, enligt The Best Chefs Award, som ägde rum i Barcelona igår.
NYHETER. Björn Frantzén är världen bästa kock, enligt The Best Chefs Award, som ägde rum i Barcelona igår.
9,2 i betyg på Booking. Strålande recensioner på Hotels.com och Google. Varför älskar gästerna det lilla trestjärniga hotellet i Danderyd? Svaret är en röd tråd som genomsyrar allt. Och en grön.
NYHETER. Efter två år av totalrenovering har den en gång omtalade spaanläggningen Cape East återfått sin forna glans.
NYHETER. Störst ökning av internationella hotellgäster.
NYHETER. Härjedalsguiderna är ett av de företag som beviljades mikrostödet som regeringen utlyste 2018. Stödet har varit värdefullt, men informationen bristfällig och ansökningsprocessen krånglig, säger ägaren.
NYHETER. Årets första hummer har gått under klubban. 52 000 kronor kilot fick köparen Dömle Herrgård i Värmland betala. Pengarna för den tilltänkta hummersupén ska gå till välgörenhet.
NYHETER. Adventure Travel Trade Associations kongress i Göteborg var en succé för svensk natur- och ekoturism, enligt Joachim Hermanson.
NYHETER. Ska stärka Sveriges konkurrenskraft som en ledande och hållbar matnation. ”De hållbara mattrenderna sätts i restaurangköken”.
NYHETER. "Han är bäst i branschen", säger Lisebergs styrelseordförande Christer Holmgren.
NYHETER. Silvermedaljören i Årets Kock Ola Wallin blir ny kökschef på Upper House Dining i Gothia Towers: ”Det känns väldigt inspirerande att få utveckla något nytt”.
NYHETER. Årets Kock är restaurangbranschens mest prestigefulla evenemang. Men hur stor betydelse har tävlingen när det gäller att locka nya talanger? Besöksliv har frågat tre personer i utbildningsvärlden.